Get Adobe Flash player

Kako naručiti?

 

Naše knjige možete naručiti preko web trgovine, elektroničkim putem na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , pozivom na broj 091 788 3974 ili ih kupiti na prodajnim mjestima naših suradnika, čije adrese možete vidjeti na linku Gdje kupiti? Postoji i mogućnost plaćanja predračunom.

 

Cijene koje su istaknute nisu konačne i ne uključuju u sebi i troškove poštarine. Na vašu narudžbu obračunavamo poštarinu po važećem cjeniku Hrvatskih pošta prema kojem najeftinija poštarina iznosi 24,50 kn, a izračunava se prema težini pošiljke. Stoga Vam preporučujemo da Vaša najmanja narudžba iznosi 40-50 kn.

 

Za kupovinu preko web trgovine morate se registrirati. Registrirajte se klikom na link „Kreiraj korisnički račun“ i ispunite tražene podatke. Nakon registracije prijavite se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom koje ste unijeli prilikom registracije. Roba se naručuju pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Pregledajte narudžbu klikom na link košarica te kliknite na „naplata“. Tu možete promjeniti adresu za dostavu, zatim nastavak i potvrditi narudžbu.

Posjeta

Imamo 10 gostiju i nema članova online

Anketa

Koje vrste knjiga najviše čitate?

Molitve - 26%
Devetnice - 18.5%
Životopise - 42.2%
Ostalo - 13.3%

Ukupno glasova: 173
Glasovanje u ovoj anketi je završeno u: 31 Pro 2014 - 00:00

Košarica

 x 
Košarica prazna